НазадПредстоящо

Участвайте онлайн в дискусия с евродепутатите: "България в ЕП: година І" - петък, 9 юли / 06-07-2010

Портал ЕВРОПА предлага на своите читатели интерактивно посредничество в диалога им с българските евродепутати: включете се!

"България в ЕП: година І" - такава е темата на предстоящата публична среща с българските членове на ЕП, организирана от Информационното бюро на Европейския парламент за България в петък (9 юли 2010 г.) от 11.00 до 13.00 часа в Зала "Средец" на столичния хотел "Шератон".

Портал ЕВРОПА Еurope.bg е медиен партньор и ще излъчва дискусията пряко в интернет, като ще даде възможност да се отправят и on-line въпроси към българските евродепутати чрез дискусионната платформа chat.europe.bg. Въпроси, мнения и коментари могат да се изпращат и предварително по имейла на info@europe.bg.

Участвайте виртуално с мнение или въпрос! В петък от 11 до 13 ч. на chat.europe.bg или предварително чрез info@europe.bg.В срещата ще участват повечето български eвродепутати, представители на българските институции, посланици и дипломати от страни-членки на ЕС, неправителствени организации. Публичната дискусия ще даде възможност за разговор по всички приоритети, предизвикателства и трудности по време на първата година от сегашния мандат на ЕП, първия цялостен мандат за български евродепутати.

Всяка група от нашите евродепутати ще направи встъпително изказване, след което ще има въпроси и отговори и възможност за коментари по важни теми от обществен интерес. Очакваме динамичната дискусия и своеобразното обобщение на първата година от новия мандат ЕП да разкрият непознати за широката публика подробности от работата на българските евродепутати.

Срещата се организира съвместно с неправителствената организация "Паневропейски съюз-България".

(Портал Европа)

Обучителни материали и анализи

Видео

Специално от Портал ЕВРОПА